"Herre på täppan"



Den här snöhögen är jättekul att springa upp på !Går förbi den på en av mina promenader ibland.


Måndag 28 februari



En solig fin dag med takdropp och fågelsång.Det blev en skön vända med husse till Snöåskogen.
Charlie :)

Söndag 27 februari



Den här helgen har det varit mycket på gång! Johan kom hem från Finland.Det var mysigt att träffa honom lite igen.Nu åker han på jobb så det dröjer ett tag till nästa gång vi ses.Idag så sågades en gammal björk ner på Sofias tomt.Jag försökte hjälpa Magnus att dra ris till eldning, fast jag var mest ivägen tror jag.Spännande när det händer saker!Charlie :)


Torsdag 24 februari



En riktigt kall vinterdag med -31 grader på morgonen.Det blev lite skönare fram på dagen och då åkte husse och jag till skogen.Jag har ett bra ställe vid Snöån där jag kan få springa fritt i snön och busa.Skönt tycker jag.Det finns mycke djurspår att följa .Hoppas det blir flera vändor dit för husse har semester en vecka ! Vinterhälsning från Charlie :)


Alla hjärtans dag



Bamsekram från Donnas Guovza/Charlie på Alla hjärtans dag!Mera snö!Det kom 3cm till i natt,tror aldrig vintern tar slut.Soligt och vackert var det i alla fall.Trivs bäst ute jag som har päls.


Lördag 12 februari



AAAHHH så skönt det var i solen idag,jag njöt lika mycket som matte !Husse jobbade så vi fick klara oss själva.Tre decimeter snö har det kommit sista dygnen men idag var det kallt och stålande sol.Jag har varit ute mycket och pulsat runt.Trevlig helg önskar Charlie :)


Vilken liten sötnos !



Tittade på gamla valpkort.Vilken liten gosig Charlie med vit ängel på bröstet!Matte Monica:)


Inte så liten längre.



En skön dag i solen.Gillar att ligga i snödrivorna.Matte får skotta bäst hon vill.Charlie:)



Det var en gång en liten valp.



En liten Charlie och hela välden är så stor !En dag i juni då han nyss flyttat hem till oss.Lika gosig nu som då.Grattis 10 månader idag Charlie gubben!Nospuss till Er alla!Kram från matte.


Lördag 5 februari



Jippie det var Sofia och Magnus som kom brummande!!De hade varit på utflykt och åkte förbi hos mig på vägen hem till Björkås.Spännande tyckte jag,fast det luktade lite konstigt om dem.Kram på er båda två från Charlie :)


Hej då Johan !



Jaha var det så dags igen !Lillhusse ska bort på jobb och blir borta jättelänge tycker jag.Han ska till Finland den här gången.Inte får jag följa med fast jag är en finsk lapphund.Johan skulle kolla om han såg några hundar som liknar mig.Hej då kompis jag tror jag ylar lite! Charlie



Välkommen till min blogg!




Mitt namn är Charlie och jag är en finsk lapphund.

Följ med mig på mitt äventyr från valp till vuxen hund.


RSS 2.0